Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 21:54

Πανιώνιος: «Έκλεισε» φιλικό με Παναιγιάλειο

Η έκτακτη απόφαση της ΕΠΟ για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής οδήγησε, αναπόφευκτα, σε αναβολή και την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Περαμαϊκό.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν την ίδια μέρα, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας «έκλεισαν» φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, που προετοιμάζεται για τη δική του συμμετοχή στον 3ο όμιλο. Η ενημέρωση των κυανέρυθρων αναφέρει:

«Μετά την αναβολή της πρεμιέρας και για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές μας σε αγωνιστικό ρυθμό, την Κυριακή 10/09 στις 16:00 θα υποδεχτούμε τον Παναιγιάλειο σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Όπως σε όλα τα φιλικά έτσι και σε αυτό θα υπάρχει εισιτήριο στην τιμή των 5€ ενώ κανονικά θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας.

Για την αναμέτρηση αυτή θα λειτουργήσουν οι θύρες 4, 5-6 και 7 ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όλους τους φιλάθλους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο της Θύρας 5-6.

Παράλληλα θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για όποιον επιθυμεί να προμηθευτεί από το Panionios official store το οποίο θα λειτουργήσει την Κυριακή από τις 14:00 έως τις 19:00».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares