Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 19:55

Πήρε το ντέρμπι με Πανιώνιο η Προοδευτική

Σε αυτό το γήπεδο, ανεξαρτήτως κατηγορίας, μπάτζετ ή στόχων, η Προοδευτική φροντίζει να αποδεικνύει πως έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της... πρεμιέρας στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Κορυδαλλού υποδέχθηκε στο «κλουβί» τον Πανιώνιο και πήρε τη νίκη με 1-0, ξεκινώντας ιδανικά την προσπάθειά της και αναγκάζοντας παράλληλα τον αντίπαλό της σε... πρόωρη απώλεια.

Οι «βυσσινί» έφεραν τα ματς στα μέτρα τους, έθεσαν τους όρους τους στους «κυανέρυθρους» και εν τέλει πήραν το «τρίποντο», που πέρα από τη βαθμολογική του αξία, θα σημάνει και ώθηση σε ψυχολογικό επίπεδο. Μόλις στο 14ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έμελλε να καθορίσει την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Σταθόπουλος «τσίμπησε» την μπάλα προ του Καλύβα που προσπάθησε να απομακρύνει, βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Τσαμούρης έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί ο ίδιος ο... παθών εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό μετά (15') βάζοντας οδηγό στο σκορ την «Προο». Έκτοτε, ο Πανιώνιος απέκτησε τα ηνία, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αντιμετώπισε δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Σε μία από τις περιπτώσεις που απείλησε, στο 36ο λεπτό, ο Στούπης υποδέχθηκε την μπάλα από παράλληλη πάσα του Γεμιστού, όμως η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι στο αριστερό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής. Στο 40ο λεπτό ο φορ του Πανιωνίου σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, ενώ στο ίδιο διάστημα η ομάδα του Κορυδαλλού είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Θεοδωρίδη να μην καταφέρνει από καλή και ελαφρώς πλάγια θέση σε παράλληλο γύρισμα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να αναζητούν διαδρόμους προς την εστία του Χαλκίδη, έχοντας πάρει και χώρο από τους γηπεδούχους, που αμύνθηκαν σθεναρά και σωστά, διαφυλάσσοντας το «μηδέν» στην εστία τους. Οι κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις, παρότι σε κάποιες περιπτώσεις πάτησαν στην περιοχή, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι σε ορισμένες αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 80', ο Δρόσης σούταρε άουτ, ενώ είχε επιλογή να «σπάσει» την μπάλα αριστερά του σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του.

Το τριπλό σφύριγμα του Μεσσήνιου ρέφερι βρήκε την Προοδευτική να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Καραμπέτσος-Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδριόπουλος (60' λ.τρ. Δρόσης), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος, Θεοδωρίδης (50' Μεγαρίτης), Σταθόπουλος (75' Κουτσούμπας), Λαζαρίδης, Βουργουντζής

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης, Καλύβας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Στούπης (46' Πότσι), Μπουρλάκης (61' Γλυνός), Ιγνατίδης (61' Τσιμπόκας), Γροντής, Γεμιστός

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares