Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 23:03

Έφυγε με το «διπλό» από την Αγ. Παρασκευή ο ΠΟΑ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν ο ΠΟ Ατσαλένιου, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με το «καλημέρα» στο Πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί πήραν τους βαθμούς της νίκης στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής απέναντι στη «Σάντα», που δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις και να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το γκολ της επικράτησης για τους πράσινους σημείωσε στο 32ο λεπτό ο Λουμπάκης με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νύκταρη και γυριστή κεφαλιά παίκτη των φιλοξενούμενων από το πρώτο δοκάρι. Στο 38' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως ο Κραψίτης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Καβουσάκη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΠΟΑ φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους τους αντιπάλους τους, κάνοντάς το με επιτυχία, εξαιρουμένης μίας φάσης στο 50' όπου ο Δημητρίου από καλή θέση, έστω και πλάγια, πλάσαρε άουτ. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη, στο 74ο λεπτό, ο Καϊμακαμούδης δεν πρόλαβε να εκτελέσει, καθώς αμυντικός της «Σάντα» του έβαλε σωτήρια την κόντρα, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 95', το σουτ του Μπέη κατέληξε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία πέρασε άουτ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος-Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας (75' Λαμπρίδης), Χατζίου (10' λ.τρ. Μπότος), Κοντοές (49' Πρίφτη), Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Μούζος (75' Κυριζάκης), Κατίδης, Καραγιάννης, Δημητρίου, Κραψίτης

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος (66' Ψαρράς), Λουμπάκης, Μέμος (60' Βοργιάς), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Νύκταρης (88' Μπέης), Σφυρογιαννάκης (66' Δαμιανάκης), Χαρίτος, Κασωτάκης, Ικεότσα.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares