Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 08:04

Μοιρασιά για Φωστήρα και Ηλυσιακό σε επεισοδιακό ντέρμπι

Στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα και του Ηλυσιακού μόχθησαν για ένα καλό αποτέλεσμα και έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Ωστόσο, το παιχνίδι που έγινε στο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη μακρόστενη εξέδρα ανάμεσα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων και σε «εύσωμους κυρίους», όπως σημειώνουν αυτόπτες μάρτυρες. Μάλιστα, συνέπεια του περιστατικού που διαδραματιζόταν στην εξέδρα, ήταν να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου δέκα λεπτά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με τους... πρωταγωνιστές να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.

Κατά τα άλλα, στον αγωνιστικό χώρο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Ηλυσιακό να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και να έχει ευκαιρίες για γκολ με τους Κασσιανό και Τσέργα. Στο δεύτερο μέρος ο Φωστήρας ισορρόπησε, πήρε την εδαφική υπεροχή και έψαξε διαδρόμους προς την περιοχή του Μπαλασάκη, χωρίς να τα καταφέρνει. Μετά τη διακοπή του αγώνα ο Ηλυσιακός ανέβασε την απόδοσή του, όμως επίσης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Διαιτητές: Αλατσάκης (Πειραιά), Λεωνίδας (Τρικάλων)-Οβακογλου (Χανίων)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσατσαρής, Πατσατζόγλου, Πεεζλιβανίδης, Τσουβαλτίδης, Παρασκευόπουλος (72' λ.τρ. Ξενάκης), Γάγγος (68' Αλέξης (85' Καφτηράνης)), Στεφάνοβιτς (46' Τζανουλίνο), Καλάγια, Γιαννιτσάνης, Ζαχόπουλος (46' Φιλιμέγκας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (85' Γιαννόπουλος), Χαρίτος, Κράσι (60' Καλός), Τσέργας, Λέκκας (55' Μακρίδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares