Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 15:59

Έμειναν στο... μηδέν Περαμαϊκός και Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Περάματος ανάμεσα σε Περαμαϊκό και Απόλλων Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία έπειτα από ένα μέτριο παιχνίδι ποιοτικά και λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, ο Μαχμουτάι απείλησε στο 35' την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ στο 42' η κεφαλιά του Πανουργιά νικήθηκε από τον γκολκίπερ Θεολόγη και στη συνέχεια ο Ρέτζο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 64' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ένιφουλ με δεύτερη κίτρινη, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να εντείνει την πίεσή της στη συνέχεια. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ.

Διαιτητές: Κατσίνης, Τσέλιος-Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Μπετζάλης, Βέσι (85' Ντούμπερετ), Γκίνο, Αμαραντίδης, Ενιφούλ, Μαχμουτάι, Καραγιαννίδης (90' Μεσσήνης), Τζιάτζιος (74' Σερμάδι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος (64' Πριόνας), Πανουργιάς, Λιάκος, Λαμάι, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος (71' Σπαρτιάτης), Κορφιάτης, Σάλα, Περδόμο.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares