Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 11:50

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Απόλλωνα Σμύρνης με την Προοδευτική

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο αφού Απόλλωνας Σμύρνης και Προοδευτική έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι μέχρι το 1-0, όμως η Προοδευτική από τη στιγμή που ισοφάρισε ισορρόπησε το ματς Και έχει τις προϋποθέσεις εφόσον είχε το καθαρό μυαλό να πάρει το προβάδισμα.

Στο 57' ο Παπαχρονοπουλος με σουτ έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 65' σε ανατροπή του Μανδαμαδιώτης από τον Νίκα.

Ο Σταθόπουλος δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το τελικό 1-1, φτάνοντας τα δυο τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο 68ο λεπτό ο Βουργουντζης βγήκε μόνος απέναντι από τον Νικα μετά την πάσα του Μανδαμαδιωτη όμως το πλασε του βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έδιωξε κόρνερ.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ρόναλντ Γκόμεζ) Νίκας, Ρέτζος (63' λ.τρ. Κορφιάτης), Λαμάι (75' Κιρκιλιανιδης), Λιάκος, Πανουργιας, Πατίλας, Πριονας, Σάλλα, Πεδρομο (75' Σπαριατης), Πιαστοπουλος, Παπαχαρονοπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης) Χαλκίδης, Πετράκης (66' Κουτσούμπας), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Μανδαμαδιωτης, Μεγαρίτης (84' λ.τρ. Γαβράς), Ξενοπανάγος, Βουργουτζής, Σταθόπουλος, Λαζαρίδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares