Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 00:43

Άνετη νίκη ο Πανιώνιος κόντρα στον Περαμαϊκό

Μία όμορφη παράσταση πρόσφερε στους φίλους του ο Πανιώνιος το απόγευμα και έφτασε σε άνετη νίκη απέναντι στον Περαμαϊκό.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-1, σημειώνοντας τέσσερα θαυμάσια γκολ αλλά και έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα. Ενδεικτικό της άνεσης με την οποία έφτασαν στο «τρίποντο», είναι το γεγονός ότι από το πρώτο εικοσάλεπτο βρισκόνταν μπροστά στο σκορ ήδη με 3-0.

Mόλις στο 7ο λεπτό ο Γροντής εκτέλεσε κόρνερ και ο Ποτουρίδης με υπέροχη γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Θεολόγη για το 1-0. Δέκα λεπτά μετά (17') ο Γλυνός έκανε «τούνελ» σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και με αριστερό σουτ «σημάδεψε» την αριστερή γωνία για το 2-0, ενώ στο 20' ο Ιγνατίδης πέτυχε γκολ... ποίημα με αριστερό γυριστό βολέ από θέση εκτός περιοχής μέσα σε αποθέωση! Οι κυανέρυθροι κατέβασαν ταχύτητα, ενώ στο 41' δέχθηκαν τη μείωση του σκορ με έναν «φθηνό» τρόπο, όταν ο Ποτουρίδης δεν συνεννοήθηκε με τον Παχατούρα στο γύρισμα της μπάλας προς την εστία και ο Ποσίνκοβιτς που παρακολουθούσε τη φάση δεν είχε πρόβλημα απλώς να τη σπρώξει στα δίχτυα για το 3-1. Στο 55' ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα (58') έβγαλε «μαγική» κάθετη πάσα στον Στούπη, ο οποίος έφερε μπροστά του την μπάλα και πλάσαρε άνετα για το 4-1.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αλλαγές προσώπων από πλευράς Πανιωνίου, ενώ μεταξύ άλλων το «βάφτισμα πυρός» πήρε ο 17χρονος Λαύκας, που πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super League. Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου και γυριστή κεφαλιά του Τσιμπόκα.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Διονέλλης, Καλύβας, Μπρέγκου (76' Λαύκας), Στούπης, Ιγνατίδης (71' Τσιμπόκας), Γροντής (59' Χριστόπουλος), Γλυνός (71' Κουφουδάκης), Ποτουρίδης, Μπουρλάκης (59' Φερεκίδης)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Ντούμπερετ, Βέση, Γκίνο (73' Φιλιππούσης), Καραγιαννίδης (61' Αράπι), Ένινφουλ (73' Μεσσήνης), Τζιάτζιος (51' Μπατζέλης), Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares