Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 00:46

Ο ΠΟ Ατσαλένιου λύγισε την Προοδευτική

Τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΟ Ατσαλένιου, καθώς κατάφερε να λυγίσει με 2-1 την Προοδευτική, σε παιχνίδι για την εξ αναβολής, 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Σταθόπουλου (0-1), όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι πράσινοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 40' όταν ο Λουμπάκης ακολούθησε τη φάση στην κεφαλιά του Ικεότσα που κατέληξε στο δοκάρι και από κοντά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί κυριάρχησαν και πέτυχαν γρήγορα να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Ήταν το 55' όταν ο Μέμμος επιχείρησε σέντρα και ο Δαμιανάκης με κεφαλιά έγραψε το 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» στο 85', όμως ο Καϊμακαμούδης νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Χαλκίδη που απέκρουσε εντυπωσιακά. Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους ανθρώπους της Προοδευτικής να εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Σιγανός (Λασιθίου)-Διονύσης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (86' Χατζηανδρέου), Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Μέμος (86' Ψαρράς), Καϊμακαμούδης (94' Μπέης), Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης (70' Γιακουμάκης), Κασσωτάκης, Ικεότσα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Χαλκίδης, Πετράκης (21' λ.τρ.Υφαντόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος, Κουτσούμπας (68' Γαβράς), Μανδαμαδιώτης, Λαζαρίδης, Σταθόπουλος, Βουργουντζής (81' Κολαβάδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares