Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 00:48

Σπουδαία νίκη του ΑΟ Υπάτου κόντρα στον Ηλυσιακό

Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σημείωσε ο ΑΟ Υπάτου, πανηγυρίζοντας παράλληλα και δεύτερη διαδοχική νίκη στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Θήβας τον Ηλυσιακό, του οποίου επιβλήθηκε δίκαια με 1-0, σε παιχνίδι που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κούτρα στο γόνατο λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ποτουρίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρού από πλάγια θέση στο 21ο λεπτό. Λίγο αργότερα ο σκόρερ πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ, απόφαση που αμφισβήτησαν εντόνως οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδα. Στη συνέχεια, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να «σώσουν» έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Τουλούμης, Ντόβολης (Εύβοιας)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Βαλμάς, Γλυνός, Σταγάκης, Μκρτσιαν, Ζαχαρός, Μπούσης, Τσίπρας (26' λ.τρ. Αλμπάνης (83' Αρμένης)), Κωνσταντίνου, Τιάγκο (66' Παναγιώτου), Ποτουρίδης (83' Μπάρο)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (60' Καλός), Χαρίτος, Κράσι (60' Μακρίδης), Μαρίνου (80' Σουβατζόγλου), Τσέργας (55' Λέκκας)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares