Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 18:43

Μοιρασιά για Χαϊδάρι και Άρη Πετρούπολης

Σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον το Χαϊδάρι εμεινε στο 1-1 με τον Άρη Πετρούπολης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν κατά κράτος καλύτεροι αφού εκτός από το γκολ που πέτυχαν, έχασαν πέναλτι ενώ είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που από τη στιγμή που προηγήθηκε δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τους νεοφώτιστους.

Μόλις στο 11 ο Κορώνης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στη συνέχεια και ισοφάρισαν 10' αργότερα με σουτ του Ερρίκου.

Στο 30' το Χαϊδάρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αποστολόπουλου από τον Μενάι μετά το λάθος γύρισμα του Καρδάμη όμως ο Σικαλιάς απέκρουσε την εκτέλεση του Αργυρίου.

Στην επανάληψη το Χαϊδάρι ήταν και πάλι καλύτερο έχοντας πολλές καλές στιγμές με τους Αργυρίου, Ιγκόρ και Γκρέμπι όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Παράπονα από τη διαιτητή του Τριανταφυλλου έχουν οι νεοφώτιστοι.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ανδριόλας, Μέξης, Αννιτσάκης, Καλογερόπουλος, Ζιζηλας, Τσιόυλος, Αποστολόπουλος (90΄Κατσάρας), Μουκίδης, Ερρίκος (56' Ιγκόρ), Αργυρίου (90' Γκρέμπι), Ματτέα (70' Νικολόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Κορώνης (72' Μαγκάκης), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Μενάι (46' Πίσπας), Καρδάμης, Ρέτσος Χρ.(85' Ναζεράι), Παλτόγλου (46'Θεοχάρης), Τσακίρης (46' Βλαχομήτρος), Κρητικός Στ., Τσιλιγκίρης.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares