Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 20:54

«Πάγωσαν» με Γροντή στη Ν. Σμύρνη

Το χρονόμετρο στο στάδιο της Ν. Σμύρνης έδειχνε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σκαφίδας μόλις είχε μπλοκάρει στο αδύναμο σουτ του Βρυώνη και πετούσε την μπάλα στον Γροντή για να ξεκινήσει μια από τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες του Πανιωνίου για το γκολ της νίκης.

Με μεγάλη ταχύτητα και σφοδρότητα ο Παρασκευόπουλος έπεσε πάνω στον αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος σωριάστηκε αναίσθητος στο έδαφος. Συμπαίκτες, αντίπαλοι και... πάγκοι έπεσαν πάνω στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ενώ γιατρός και φυσικοθεραπευτές επενέβησαν για να αποτρέψουν κάθε δυσάρεστη εξέλιξη. Η έντονη ανησυχία δεν άργησε να μεταφερθεί από τον αγωνιστικό χώρο στην εξέδρα, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν και μικρές εστίες έντασης λόγω της σφοδρότητας του μαρκαρίσματος. Ο Γροντής έμεινε για μερικά λεπτά στο έδαφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου, για να διακομιστεί στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο.

Ο Πανιώνιος βρήκε τα γκολ της νίκης στα λεπτά που παίχτηκαν στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1 κόντρα στον Ηλυσιακό, όμως το παιχνίδι είχε πλέον σημαδευτεί από την σοκαριστική στιγμή του 91ου λεπτού και τον σοβαρό τραυματισμό του έμπειρου άσου. Πλέον, αναμένεται η επίσημη ενημέρωση των κυανερυθρων για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares