Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 13:05

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Εθνικό με τον Αλμυρό

Βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο, όμως δεν τα παράτησε και στο τέλος ανταμείφθηκε! Ο Εθνικός απέφυγε την ήττα στο Γάζι Ηρακλείου στο ντέρμπι κορυφής με τον Αλμυρό, πετυχαίνοντας το ισόπαλο 2-2 σε ένα παιχνίδι στο οποίο μέχρι το 60' βρισκόταν πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων!

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που δέχθηκαν τα γκολ σε ισάριθμες εμπνεύσεις του Ρέγιες. Στο 16ο λεπτό ο Παραγουανός άσος έγινε αποδέκτης της μπάλας με τη βοήθεια και του... αέρα, για να πιάσει έναν «κεραυνό» και να στείλει στην μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα για το 1-0. Οι κυανόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να την πετύχουν, όμως στο 37' δέχθηκαν και δεύτερο πλήγμα, ξανά από τον Ρέγιες, ο οποίος σούταρε με το αριστερό στο «Γ» της εστίας για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Κυριακίδη, ζητώντας στην ίδια φάση είτε αποβολή του Γιαλούση σε φάουλ στον Γεωργούση που έμπαινε απειλητικά στην περιοχή, είτε πέναλτι στον νεαρό φορ στην εξέλιξη της φάσης. Οι Πειραιώτες ρίσκαραν αισθητά και δικαιώθηκαν! Στο 61ο λεπτό ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε ιδανικά κόρνερ και ο Ζωγραφάκης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ στο 74', ξανά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακρυγιάννη, ο Χρούστινετς με προβολή έφερε το ματς στα ίσια (2-2)! Στο τελευταίο τέταρτο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν και περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Σιγανός (Λασιθίου)-Μαυρεδάκης (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης (43' λ.τρ. Ξενοκτιστάκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Πατινιώτης, Λεόν, Κοντογιάννης (80' Καργιωτάκης), Χαντί (80' Βακράκος), Πακιουφάκης (72' Νικολακάκης), Ρέγιες

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου (60' Κυριαζής), Χρούστινετς, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (79' Πλουμάτος), Μακρυγιάννης, Τσιάβος (46' Σεκούμπα).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares