Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 02:31

Πολύτιμο «διπλό» ο Ιάλυσος στη Ραφήνα

Την είχε ανάγκη αυτή τη νίκη ο Ιάλυσος, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, και την πήρε!

Η ομάδα του Π. Σπάρταλη πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στη Ραφήνα, επικρατώντας με 2-0 της Θύελλας, στις τάξεις της οποίας έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, κάτι που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι. Στην πιο χαρακτηριστική από αυτές, ο Γούλας είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 26', όμως δύο λεπτά μετά ο Γιώργου σημείωσε το 0-1 με κοντινό πλασέ σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Οι Ροδίτες ευτύχησαν να βρουν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, με τον Κάμπα να δέχεται την πάσα του Κατσούκη σε γρήγορη αντεπίθεση και να σκοράρει με δυνατό πλασέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (0-2). Στο δεύτερο μέρος οι «λιγνιτωρύχοι» προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν στο παιχνίδι, ενώ ζήτησαν πέναλτι και σε τρεις επίμαχες φάσεις που εκτυλίχθηκαν μέσα στην περιοχή. Σε μία αντεπίθεση στο 70ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φύτρου με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή ανέκοψε αντικανονικά αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Γιώργου «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, σε μία από τις τελευταίες σπουδαίες στιγμές της συνάντησης.

Διαιτητές: Χρόνης, Παπαδόπουλος-Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Γούλας (46' Κοντογιάννης (65' Κωτσάκης), Μαρτίνος, Ψυχογιός, Χίσο, Γκούμας (46' Ντολλάνι)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Κάμπα (74' Βλαχάβας), Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Γεωργακόπουλος, Εμπουμπά, Κατσούκης (86' Σάββας), Τζουανάκης (89' Πιπέρης), Χατζηνικόλας, Πατσίλης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares