Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 12:19

Προοδευτική: Επιστροφές, ερωτηματικά αλλά και... απουσίες ενόψει του ντέρμπι με τον Εθνικό

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Προοδευτικής για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Εθνικό Πειραιά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι βυσσινί μετά την ήττα στην Βοιωτία από τον Ελλοπιακό θέλουν να αντιδράσουν, γνωρίζοντας ωστόσο ότι το ματς της Κυριακής έχει ιδιαιτερότητες και πολλές δυσκολίες αφού ο Εθνικός Πειραιά βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι υπολογίζει στον Παπουτσογιαννόπουλου που εξέτισε την τιμωρία του στο προηγούμενο ματς, όπως και στον Λαζαρίδη που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νικολόπουλου, που ναι μεν εξέτισε την ποινή των καρτών αλλά ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Κάτι ανάλογο ισχύει με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Σταθόπουλο, που από την αρχή της εβδομάδας δεν προπονείται λόγω ίωσης.

Όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Τσακίρη, θα συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του Σωτήρη Τζουμερκιώτη.

Απών σίγουρα θα είναι ο Δρόσης που αντιμετωπίζει διάταση στον έσω πλάγιο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares