Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 02:15

Στο... ρελαντί ο Πανιώνιος τον Φωστήρα

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη απέναντι στον Φωστήρα και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στον Άγιο Νικόλαο.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 2-0, «χτίζοντας» την επικράτηση από το πρώτο ημίωρο όπου σημειώθηκαν και τα δύο γκολ. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ιγνατίδης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ (1-0), ενώ στο 28' ο Καλύβας σέρβιρε με το κεφάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Γροντή για τον Γεμιστό, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Καραγκιολίδη για το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, οι κιτρινόμαυροι πήραν μέτρα στο γήπεδο, στο ντεμπούτο του Κ. Ψυρόπουλου στην τεχνική ηγεσία, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι είχαν τις προϋποθέσεις για τρίτο γκολ, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Τριγάζης, Γκούβας-Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης (61' Παυλάκης), Ζούλιας, Καλύβας, Στούπης, Πότσι (61' Μπουρλάκης), Γροντής (81' Φερεκίδης), Χριστόπουλος (61' Μπρέγκου), Γεμιστός (66' Γλυνός), Ιγνατίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος (71' Ζαχαρόπουλος), Παρασκευόπουλος, Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Τζανουλίνος, Στεβάνοβιτς, Γάγγος, Φιλιμέγκας (83' Καριμπίδης), Αλέξης (83' Νικολάου), Ξενάκης (71' Λιμήτσιος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares