Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 15:33

Δυσαρέσκεια στον Απόλλωνα Σμύρνης - «Μηδενικός σεβασμός στην ομάδα μας»

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα και η αιτία έχει να κάνει με τις συνεχιζόμενες κακές διαιτησίες στα παιχνίδια της «ελαφράς ταξιαρχίας», σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Με αφορμή τη χθεσινή περίπτωση, όπου ο διαιτητής ενημέρωσε πως θα κρατήσει έξι λεπτά καθυστερήσεων και το γκολ της ισοφάρισης από τον Ηλυσιακό σημειώθηκε ένα λεπτό μετά τον πρόσθετο χρόνο, οι κυανόλευκοι προχώρησαν σε δημοσιοποίηση κειμένου, στο οποίο απαριθμούν τις περιπτώσεις στις οποίες -όπως υποστηρίζουν- οι διαιτητές και οι βοηθοί τους δεν σεβάστηκαν τον κόπο των ποδοσφαιριστών του Ρονάλντ Γκόμεζ. Προσθέτουν, μάλιστα, ότι το μόνο που ζητούν είναι ισονομία και σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, σε αυτή την ούτως ή άλλως δύσκολη προσπάθεια με την επανεκκίνηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αναλυτικά:

«Στο 97 (!) δέχεται το γκολ της ισοφάρισης ο Απόλλωνας Σμύρνης στον χθεσινό αγώνα του με τον Ηλυσιακό, ενώ έχουν δοθεί υπερβολικά από το διαιτητή έξι λεπτά καθυστέρηση και ενώ ο επόπτης παραδέχεται ότι ο αγώνας έπρεπε να είχε ήδη λήξει.

Σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα πάντα κάτι συμβαίνει, πάντα κόντρα στον Απόλλωνα, ώστε να μην κερδίζει. Εντάξει, η ομάδα δεν έχει γίνει η υπερομάδα, όχι. Παρ' ολα αυτά, σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μέχρι τώρα εμφανίζεται να είναι καλύτερη του αντιπάλου, να έχει περισσότερη κατοχή και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.

Στο χθεσινό παιχνίδι, αφού ο Απόλλωνας έχει προηγηθεί, ο διαιτητής δεν σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, μέχρι... να ισοφαριστεί η ομάδα μας-με ένα τέρμα που μπαίνει βέβαια κάθε... 10 χρόνια.

Ο ανεκδιήγητος διαιτητής μάς έχει δώσει 7 (!) κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων η μια στον Πατίλα, στον οποίο έχουν προηγηθεί πάνω του τουλάχιστον 3 φάουλ που δεν του δίνονται, ώστε -σημαδεμένος- να δεχθεί στο 29' κίτρινη και... τυχαία δεν αγωνίζεται στον επόμενο αγώνα στην Κρήτη, από την οποία εντελώς τυχαία προέρχεται και ο διαιτητής. Σε 4 λεπτά (25'-29'), ο διαιτητής φορτώνει με κίτρινες και τα δυο μας αμυντικά χαφ, σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα.

Στον πρώτο αγώνα μας με τον Αλμυρό, ο διαιτητής μας καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτυ στο 3' και ενώ βρίσκεται 70 μέτρα μακριά...
Στην Επισκοπή, ανύπαρκτο πέναλτι, δεύτερη απίστευτη κίτρινη στον Ρίντι Σάλα για θέατρο (!) ώστε να μείνουμε νωρίς με 10 παίκτες.
Στο Πέραμα πολύ κακός διαιτητής, ενώ στην Πετρούπολη και με το σκορ στο 2-1, σφυρίζει 1,5 λεπτό (!) νωρίτερα τη λέξη απολογούμενος ότι... μπερδεύτηκε.

Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα, που διδάσκει ήθος και βγάζει μόνο υγεία, προωθώντας πολλά νεαρά Ελληνόπουλα και μάχεται να σταθεί στα πόδια του ξανά. Δεν θέλει βοήθεια αλλά απαιτεί σεβασμό και τίμια διαχείρηση. Γιατί αλήθεια τέτοιο μένος κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία; Ποιος δεν θέλει την ομάδα της Ριζούπολης, που παραμένει από τις πιο συμπαθείς ομάδες στην Ελλάδα;

Η ομάδα μας δεν θα αλλάξει φιλοσοφία, θα παραμείνει πιστή στο δρόμο που χάραξε για ποδόσφαιρο με ήθος και αξιοπρέπεια.

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους, να δείξουν τον ανάλογο σεβασμό προς τον ιστορικό μας σύλλογο, σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares