Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:38

Ματσάρα με συγκλονιστικό φινάλε ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΟΑΝ

Την περασμένη αγωνιστική είχε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Ηλυσιακό στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή τη φορά ο Απόλλων Σμύρνης απέτυχε να πάρει τη νίκη στον Άγ. Νικόλαο, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε στην ανάπαυλά του να προηγείται με δύο γκολ διαφορά!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» αναδείχθηκε ισόπαλη με το «χορταστικό» 3-3 με τον γηπεδούχο ΑΟΑΝ, όμως το αποτέλεσμα δεν δημιουργεί ικανοποίηση στις τάξεις της, με πρόσθετο δεδομένο ότι μετά από οκτώ αγωνιστικές οι κυανόλευκοι δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασιστικοί, έχοντας μία σειρά από καλές ευκαιρίες, πριν προηγηθούν στο 31ο λεπτό με προσπάθεια του Τασιουλή μετά από σύγχυση στην άμυνα (0-1). Μάλιστα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ευτύχησαν να βρουν και δεύτερο γκολ χάρη σε σουτ του Παπαχρονόπουλου, ο οποίος βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος από δεξιά στην περιοχή (0-2).

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι από τον Κιρκιλιανίδη και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρλίτος στο 48'. Στο 60' ο Κατσικοκέρης αξιοποίησε γύρισμα του Νοκάι και από κοντά ισοφάρισε (2-2), όμως πέντε λεπτά μετά (65') ο Απόλλων προηγήθηκε πάλι με προσπάθεια του Περντόμο μετά από φάση διαρκείας (2-3). Στο 80' ο Κατσικοκέρης «χτύπησε» πάλι και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πήλιου σημείωσε το 3-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας, Μπλαβάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Δολαψάκης (34' λ.τρ. Γκρεμός), Πιθαρούλης, Χριστόγιαννης, Καμαρά, Φουκαράκης, Καρλίτος (79' Μαρινάκης), Μαρτσάκης, Νοκάι, Πήλιος, Μουστάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Κιρκιλιανίδης (62' Βλασσόπουλος), Ρέτσος (76' Σπαρτιάτης), Λιάγκος, Πανουργιάς, Περντόμο (66' Πριόνας), Τασιουλής (76' Καραγκούνης), Ρίντι, Χαοκίν, Πιαστόπουλος, Παπαχρονόπουλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares