Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:44

Σταθερά στην κορυφή ο Εθνικός - Νίκησε και την Αγία Παρασκευή

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Εθνικός και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν στο Μοσχάτο την Αγία Παρασκευή και επιβλήθηκαν με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας του φιλάθλους τους, που γέμισαν τη μεγάλη εξέδρα του γηπέδου.

Στο 12ο λεπτό ο Δακτυλίδης επιχείρησε σέντρα σουτ, με την μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κούμπουλα. Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Μακρυγιάννη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν αρχικά ο Κούμπουλα απέκρουσε σε κεφαλιά του Κοντοέ και ακολούθως ο Κατίδης απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Εθνικός «κλείδωσε» επί της ουσίας το «τρίποντο» στο 67', όταν ο Σεκούμπα δέχθηκε την ασίστ του Κυριαζή και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε μέσα σε αποθέωση στο 88' μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Ντινιωτάκη.

Διαιτητές: Λάμπρου (Δυτ. Αττικής), Αρέστης (Πέλλας)-Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Χρούστινετς, Μαλάι, Βαλαβανόπουλος (60' Σεκούμπα), Τσιάβος (60' Πολύζος), Γεωργούσης (46' Ντινιωτάκης), Μακρυγιάννης (75' Κατσόγιαννης), Αντωνίου (68' Κυριαζής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Αυλωνίτης, Πάκος, Κοντοές, Κόρτσταμ, Μυτάκης (46' Λαμπρίδης), Δακτυλίδης, Κατίδης, Μούζος (70' Πρίφτη), Δημητρίου (70' Δημητρούλας), Κουτσουπιάς (65' Καραγιάννης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares