Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 22:24

Μεγάλο «διπλό» στην Κω με δέκα παίκτες ο Πανελευσινιακός

Με ένα σπουδαίο «τρίποντο» επιστρέφει στη βάση του ο Πανελευσινιακός από την Κω, όπου βρέθηκε για την υποχρέωσή του στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Ελευσίνας επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Πυλίου, παρότι μάλιστα αγωνιζόταν από το 24ο λεπτό (!) με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σάνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «σταχυοφόροι» έκαναν άψογη διαχείριση του αντιπάλου και των δυνάμεών του, φτάνοντας στη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 63ο λεπτό ο Τσιάβος με πλασέ μετά από καθετη πάσα του Ερέρα (0-1). Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι «βυσσινί» άσκησαν πίεση για την ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά και διαφύλαξαν τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Βαμβακάς-Αθανασάκης (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Χιντζίδης (64' λ.τρ. Λάντζιος), Μούλας, Τζανουλίνος, Πολύζος, Κότζα (88' Αλεξούδης), Βουκομάνοβιτς, Λάλκοβιτς, Δρόσος (64' Αλομπισάτ), Τσιτσεκίδης (73' Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος Καψής, Χατζηλάμπρος, Τσιάβος (88' Μπρούνο), Κουκοβίνης, Σάνι, Μακρίδης (76' Φωτόπουλος), Ερέρα (88' Κυριαζής).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares