Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 21:00

Θύελλα Ραφηνας: Κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Παναργειακό

Την προσοχή της στο εντός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής (5/11) στις 15.00, με αντίπαλο τον Παναργειακό, για την 9η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει στρέψει η Θύελλα Ραφήνας.

Οι «λιγνιτωρύχοι» που έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα του Άργους και προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ελλάς Σύρου θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλευρό της σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι και ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» επί της οδού Χρήστου Μάντικα και συγκεκριμένα δίπλα από το περίπτερο την ημέρα του αγώνα.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Γεώργιος Χρόνης (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Πέτρο Καραγιάννη (Δυτικής Αττικής) και Νικόλαο Παπαδόπουλο (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Παναγιώτης Γεωργιάδης (Αθηνών).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares