Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 21:35

«Διπλό» στα Ζωνιανά ο ΑΟΑΝ

Μετά από έναν μήνα... ξηρασίας, ο ΑΟΑΝ επέστρεψε στις νίκες και πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Αγ. Νικολάου πέρασε νικηφόρα από τα Ζωνιανά, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ερμή, που από την πλευρά του υπέστη την πρώτη του ήττα στο «σπίτι» του.

Στο 17ο λεπτό ο Πιθαρούλης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σένκα, γράφοντας το 0-1 που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 51ο λεπτό, όταν το χτύπημα φάουλ του Βιτώρου σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτσάκη με δεύτερη κίτρινη στο 87ο λεπτό.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Μπιμπάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός (65' Τουρνάκης), Γεμιστός, Μπαμπουλάκης (89' Σαρρής), Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Λίτσκας (46' Βιτώρος), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Γκελοσάνι (80' Κουκούλης), Αυγουστάκης.

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Μαρτσάκης, Νοκάι (6' λ.τρ. Αλεξάκης), Κατσικοκέρης (93' Κ. Μαρκάκης), Πήλιος, Μαρινάκης, Σένκα (89' Τσιλεδάκης), Φουκαράκης, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares