Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 20:30

Φοβερή ανατροπή με 10 παίκτες για τον Πανιώνιο κόντρα στον ΑΟ Υπάτου

Μπορεί μία σειρά από πράγματα να του «στράβωσαν» στο δημοτικό στάδιο Θήβας, όμως ο Πανιώνιος αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να... χάσει βαθμούς στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου!

Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ και, επιπροσθέτως, αναγκάστηκε να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ στο 88ο λεπτό, για να παραμείνει έτσι σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Εθνικό. Οι κυανέρυθροι έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στο «τρίποντο», μπροστά σε εκατοντάδες φίλων του που κατέκλυσαν τη μεγάλη εξέδρα του σταδίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνας, ο Σταγάκης γύρισε το κορμί του και σούταρε με δύναμη προς την εστία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν για την ισοφάριση, στην οποία κατάφεραν να φτάσουν στο 40ο λεπτό με καταπληκτική κεφαλιά του Πότσι σε φάουλ του Στούπη (1-1). Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Αλμπάνης πήρε καλύτερη θέση σε μεγάλη πάσα από τον Ποτουρίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε λίγο πριν μπει στην περιοχή, με συνέπεια να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Λαθύρη.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, προσπαθώντας να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Σε μία από τις καλύτερες στιγμές του, στο 70ο λεπτό, ο Γεμιστός έφερε την μπάλα ωραία στο δεξί πόδι, όμως σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια από θέση μέσα στην περιοχή. Ακολούθησε ένα διάστημα υπεροχής του ΑΟ Υπάτου, στο οποίο οι Βοιωτοί απείλησαν με δεύτερο γκολ την εστία του Σκαφίδα. Ο τελευταίος απέτρεψε παραβίαση της εστίας του σε προσπάθεια του Αλμπάνη, ο οποίος στο 75ο λεπτό αντιλήφθηκε το απρόσεκτο γύρισμα του Ζούλια προς την περιοχή της ομάδας του, «τσίμπησε» την μπάλα προ του εξερχόμενου Σκαφίδα, έπεσε στο έδαφος, όμως ο Λαθύρης που παρακολουθούσε τη φάση άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 80ο λεπτό ο Σκαφίδας πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε τρομερό αριστερό σουτ του Σταγάκη, εκτινάχθηκε στο δεξί του «παραθυράκι» και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πανιώνιος ανέβηκε πάλι στο τελευταίο δεκάλεπτο για το νικητήριο γκολ και δικαιώθηκε στο 88ο λεπτό! Ο Χριστόπουλος εκτέλεσε άψογα φάουλ στην «καρδιά» της άμυνας και ο Καλλιτσουνάκης, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην εστία του Αθανασόπουλου, για να γίνει έτσι το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα. Στα λεπτά που απέμεναν οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση, πίεσαν την άμυνα του αντιπάλου, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Βιτσεντζάτος-Ξουρίδας (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Παναγιώτου (70' Δρούγκας), Ζαχαρός (90' Κουέσι), Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλμπάνης (85' Βαλμάς), Μπούσης, Ποτουρίδης, Τσίπρας, Μπακαούκας (90' Μπάρο), Σταγάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπρέγκου, Μπουρλάκης (75' Ξυγκόρος), Στούπης (81' Χριστόπουλος), Γεμιστός (81' Ιγνατίδης), Πότσι, Γλυνός (46' Καλύβας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares