Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 18:26

Λύτρωση στο 94' για τον Φωστήρα κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών!

Ήρθε από τη Ν. Σμύρνη με σκοπό να δώσει λύσεις στην επίθεση και αυτό έκανε!

Ο Χρήστος Τσιμπόκας, με πανέμορφο γκολ... buzzet beater στο 94', λύτρωσε τον Φωστήρα, τον οδήγησε στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, χάρη στην οποία ο «Φονέας» πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο! Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και η τελευταία ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να φτάσουν στο «τρίποντο», σε ένα παιχνίδι «εξάποντο» απέναντι σε ομάδα με παρόμοιους στόχους. Επιχειρήθηκε ένα γέμισμα προς την περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυνομένους, έφτασε στον Τσιμπόκα ο οποίος έκανε αλλεπάλληλες προσποιήσεις στο σημείο του πέναλτι και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Χρήστου, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εξέδρα του γηπέδου Μοσχάτου! Με τη σέντρα από πλευράς Ζωνιανών, ο διαιτητής Νικόπουλος σφύριξε τρεις φορές και ο Φωστήρας πανηγύρισε μία νίκη, που ήταν η δεύτερή του σε τρεις αγωνιστικές.

Μέχρι τότε έγινε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές μονομαχίες και αρκετές στιγμές στις δύο περιοχές. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έχοντας πολλές περιπτώσεις στις οποίες έφτασαν κοντά στο γκολ. Στο 10' ο Χρήστου απέκρουσε σωτήρια σε κεφαλιά του Πεχλιβανίδη, στο 19' ο Τσουβαλτσίδης σούταρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, στο 30' ο Τσιμπόκας σούταρε άουτ από το ύψος της περιοχής και στο 42' ο ίδιος παίκτης αστόχησε εκ νέου από καλή θέση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φωστήρας μπήξε εξίσου δυναμικά, έχοντας κάποιες ακόμη καλές ευκαιρίες. Στο 49' ο Στεφάνοβιτς έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, στο 51' ο Οικονομίκος έπιασε καλό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, στο 57' ο Τσιμπόκας πιέστηκε και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, στο 59' σούταρε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά η γυριστή κεφαλιά του έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Λίγα λεπτά μετά ο Ερμής απείλησε με τον Σκουτέλη, τον οποίο πρόλαβαν οι γηπεδούχοι για να διώξουν σε κόρνερ, ενώ στο 71' οι γηπεδούχοι ζήτησαν απευθείας κόκκινη κάρτα σε αμυνόμενο που σταμάτησε αντικανονικά τον Γαϊτάνη, ο οποίος έφευγε μόνος για την αντίπαλη περιοχή. Στο 74' ο Ερμής Ζωνιανών διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Σαρρής μετά από στατική φάση, ενώ στο 77' η μπάλα έφυγε άουτ από κεφαλιά του Πεχλιβανίδη. Στο 88' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Κωστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η... κλεψύδρα φάνηκε να αδειάζει για τον Φωστήρα, που όμως λυτρώθηκε με το γκολ του Τσιμπόκα στο 94', παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Καρακελές-Αντωνόπουλος (Πειραιώς)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Τόλιος (63' Λιμήτσιος), Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Γάγγος (81' Λαμπρίδης), Πανταζέλος (73' Αλέξης), Τσιμπόκας, Οικονομίκος, Γαϊτάνης (81' Φιλιμέγκας)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (80' Κουκούλης), Ρουμπάκης (73' Βιτώρος), Λίτσκας, Κεφαλούκος (94' Τουρνάκης), Κωστάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares