Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 20:29

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Πετρούπολης

Μετά την ήττα στη μάχη με τον Εθνικό, ο Άρης Πετρούπολης επανήλθε στις επιτυχίες και πλησίασε τον Αλμυρό στην τρίτη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Κ. Βελιτζέλου επικράτησε με 1-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός», αξιοποιώντας ένα γκολ που πέτυχε από τα... αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, ήταν το 5ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στη γρήγορη επίθεση, ο Μπονατάκης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Βλαχομήτρου, όμως στη συνέχεια ο Σκεντεράι με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Στο 20' ο Κρητικός σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια, στο 39' ο Σικαλιάς μπλόκαρε το σουτ του Χοτζάι και στο επόμενο λεπτό ο Μουκίδης τελείωσε άσχημα μετά τη σέντρα του Σπανού. Στο δεύτερο μέρος, με την πάροδο του χρόνου, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Άρη να ψάχνει με αντεπιθέσεις να «σφραγίσει» το «τρίποντο». Σε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές που καταγράφηκαν, στο 84', μετά από φάουλ του Στεφάνη, ο Αντωνιάδης σε πρώτο χρόνο και ο Κωτσερίδης ακολούθως δεν μπορούν να σκοράρουν, με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορίνθου), Οβάκογλου (Χανίων)-Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Γεωργίου (92' Αποστόλου), Στεφανής, Κωτσερίδης, Χοτζάι (66' Αλεξανδράκης), Τσάκωνας (73' Αντωνιάδης), Σπανός (66' Καφτηράνης), Μουκίδης, Ρηγόπουλος (46' Κακούσιος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Καρδάμης, Γ. Κρητικός, Γκοτοβός, Σκεντεράι (56' Φαρμάκης), Ρέτσος (46' Τσίτσαρης), Βλαχομήτρος (31' λ.τρ. Μουστάκης), Στ. Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Πίσπας (78' Θεοδωρακόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares