Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 23:57

Επέστρεψε στις νίκες και ανεβαίνει Παναιγιάλειος

Άλλο ένα «τρίποντο» μάζεψε ο Παναιγιάλειος, επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Βάρη, διατηρήθηκε αήττητος για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική (!) και πλησίασε την κορυφή στον 3ο όμιλο!

Η ομάδα του Ν. Μανούρα κατέβαλε και τον Ιάλυσο, του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα δυνατό σουτ του Μακρή λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45'). Οι νησιώτες είχαν πολύ καλή παρουσία, πίεσαν για την ισοφάριση και έφεραν σε δύσκολη θέση τον αντίπαλό τους, που όμως υπερασπίστηκε με επιτυχία τους βαθμούς της νίκης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Αιγίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κραγιόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου (Αργολίδος), Καραμέρος-Κορδάς (Ηλείας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Λουκάς, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης (90' Βήτος), Σκούτας (71' Βασίλτσης), Μακρής, Γκίκα (84' Κοτσόκολος), Κοντοχρήστος

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πατσίλης, Τερζίου, Χατζηνικόλας (60' Τζουανάκης), Χότζα, Γιώργου, Ιντρίζι, Αθανασίου, Εμπουμπά, Κάμπα, Βλαχάβας (73' Σάββας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares