Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 15:01

Συσπείρωση στην Ερμιονίδα: «Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί»

Τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλει η ΑΕ Ερμιονίδας θέλησαν να εκφράσουν μία σειρά από ανθρώπους που έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή (22/11) Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Τα αποτελέσματα της Συνέλευσης δείχνουν πως ο σύλλογος προχωράει συσπειρωμένος για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης μέρας, μέσα στις οποίες εντάσσεται και η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πορευόμαστε με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, ενωμένοι και πιο δυνατοί. Ακόμα πιο συσπειρωμένη συνεχίζει το έργο της και την πορεία της η ΑΕ Ερμιονίδας, μετά τα αποτελέσματα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μελών και φίλων του συλλόγου μας, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (22/11), στον Πολυχώρο Artiki (Κρανίδι). Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του ΔΣ και πολλών μελών που αγαπούν την ομάδα μας και προσφέρουν στον σύλλογό μας, έβαλαν τις βάσεις, ώστε η ΑΕ Ερμιονίδας να πορευτεί πιο αποτελεσματικά, ειδικά σε θέματα λειτουργίας και οργάνωσης. Συνεχίζοντας τη σταθερή της πορεία ως αθλητικός οργανισμός που εκφράζει όλη την κοινωνία μας.

Ο σύλλογός μας θα δώσει, πλέον, ακόμα πιο δυνατός τις μάχες του σε όλα τα επίπεδα, όπως στο αγωνιστικό, με τη συμμετοχή της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας μας έχει κάνει όλους περήφανους από την ημέρα της ίδρυσής της, για όσα έχει πράξει αγωνιστικά με την πορεία της στις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει, και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον. Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια, πολλά νέα παιδιά στις ακαδημίες της, καθώς είναι πολύ σημαντικό και το έργο που γίνεται στις μικρές ηλικίες.

Η ΑΕ Ερμιονίδας κοιτάζει το μέλλον με όραμα, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό και πολύτιμο είναι το έργο που επιτελεί στην κοινωνία μας ως αθλητικός οργανισμός.

Καλούμε τον κόσμο μας και όλα τα μέλη μας να συνεχίσουν τη στήριξη τους στην προσπάθεια μας, και με τη δυναμική παρουσία στο γήπεδο. Ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους. Ευχαριστούμε όλους, όσοι έδωσαν το 'παρών' στη συνέλευση.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί. Πορευόμαστε όλοι μαζί, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολλά οφέλη στην περιοχή μας, ειδικά στα νέα παιδιά, που είναι το μέλλον μας. Με την ΑΕ Ερμιονίδας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους και στην κοινωνία μας».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares