Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 17:27

«Χρυσό» βαθμό ο Ελλοπιακός στο Ατσαλένιο

Συλλέγει βαθμούς σε δύσκολες έδρες ο Ελλοπιακός και δείχνει, αν και νεοφώτιστος, πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στη Γ' Εθνική!

Η ομάδα του Σ. Παπαναστασίου έμεινε «όρθια» στο Ατσαλένιο, όπου απέσπασε το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον ΠΟΑ, που για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα του. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με πλασέ του Μεγάλου έπειτα από ασίστ του Ριζάι σε αντεπίθεση (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 67' με προβολή του Καϊμακαμούδη μετά από ενέργεια και ασίστ του Ικεότσα (1-1). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο της συνάντησης οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην αντίπαλη άμυνα για το νικητήριο γκολ, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να το πετύχουν, όμως οι Βοιωτοί άντεξαν και θα επιστρέψουν στη βάση τους με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Τρίγκας, Μαυρεδάκης (Χανίων)-Σιγανός (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Κασσωτάκης (85' Πέριτς), Λουμπάκης, Χαρίτος (85' Μπέης), Ψαρράς (46' Ζέλιος), Χατζηανδρέου (55' Σφυρογιαννάκης), Μέμμος, Βοργιάς (46' Γιακουμάκης), Ικεότσα, Νύκταρης, Καϊμακαμούδης

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Τσέλλος, Λάμπρου (85' Γεωργίου), Ρεσβάνης, Μεγάλος, Ριζάι, Κυπραίος (70' Ευθυμίου), Καλαμπούκας, Χατζηαντωνίου, Σαντζάκου (65' Αλεξανδρής), Βιέννας (85' Ικπινόμπα).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares