Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 18:14

Ο Αστέρας Βάρης λύγισε και τον Πανελευσινιακό

Στην κορυφή του 3ου ομίλου θα βρίσκεται για άλλη μία εβδομάδα ο Αστέρας Βάρης, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εν γένει παρουσία του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Καβάση υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Βάρης «Κ. Μπαγλατζής» τον Πανελευσινιακού, τον οποίο κατέβαλε με δυσκολία και τελικό σκορ 1-0. Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούλια στο 10ο λεπτό, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, αποδείχθηκε ικανό να δώσει το «τρίποντο» στους νεοφώτιστους. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός είχε την υπεροχή, αλλά και μία σειρά από σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, κάτι όμως που δεν μπόρεσε να κάνει. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον Ντούλια να έχει ένα σουτ στο δοκάρι, αλλά και ένα ανεπανάληπτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου, στο οποίο ο Μουζάκης αποσόβησε τον κίνδυνο με καταπληκτική επέμβαση.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Δαφερέρας-Ιωαννίδης (Πειραιώς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκούρα, Ανδριόπουλος, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Μπελαβράκης (85' Ντούνης), Χριστίνης (74' Καλέλα), Μπερνιδάκης (60' Μπάκας), Ντούλιας (85' Καλομοίρης), Βασιλειάδης (74' Καλύβας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος (60' Μάκο), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Μπρούνο (69' Σάνι), Τσιαβός (60' Φωτόπουλος), Κουκοβίνης, Μακρίδης, Ερέρα.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares