Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 09:00

Έσπασε το... ρόδι ο Ατρόμητος Πειραιά

Αποτέλεσμα έκπληξη σημειώθηκε στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός», όπου ο ουραγός και ελλιπής Ατρόμητος Πειραιά λύγισε με 2-1 τον Φωστήρα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Οι κυανόλευκοι έπαιξαν με πάθος, πήραν τις μονομαχίες και έφτασαν σε «τρίποντο» ψυχολογίας απέναντι σε έναν αντίπαλο που εμφανίστηκε «υπνωτισμένος» και έκανε «πισωγύρισμα», με βάση την εν γένει βελτίωση που είχε δείξει το τελευταίο διάστημα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Δούμουρας έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ στο 25' οι κιτρινόμαυροι απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Στεφάνοβιτς που έφυγε άουτ. Δύο λεπτά μετά (27') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Ρηγόπουλου που αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Καραγκιολίδη (1-0). Στο 29' ο «Φονέας» έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Καλάγια να σουτάρει άουτ, με τον Ατρόμητο Πειραιά να φτάνει σε δεύτερο γκολ στο 67' χάρη σε πλασέ του Δούμουρα μετά από σύγχυση στην άμυνα σε εκτέλεση κόρνερ (2-0)! Στο 71' ο Ζαχόπουλος σούταρε ψηλά άουτ, εκμεταλλευόμενος ασταθή επέμβαση του Μπονατάκη ε όμιλο παικτών, ενώ στο 76' ο Τσατσαρής μείωσε με κοντινή προβολή μετά από διπλή επέμβαση του Μπονατάκη σε φάση διαρκείας (2-1). Ωστόσο, στον χρόνο που απέμενε για την ολοκλήρωση του αγώνα ο Φωστήρας δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας την ήττα από τον παθιασμένο Ατρόμητο.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Ξουρίδας-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Γεωργίου, Δούμουρας, Στεφανής, Αποστόλου, Χοτζάι (81' Σιδηρόπουλος), Αλεξανδράκης (63' Κακούσιος), Σπανός (78' Καφτηράνης), Παπασταύρου, Ρηγόπουλος (63' Τσάκωνας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Λιμήτσιος (46' Γαϊτάνης), Τσατσαρής, Λαμπρίδης (63' Ζαχόπουλος), Στεφάνοβιτς, Γάγγος, Τόλιος, Τσιμπόκας, Καλάγια, Νικολάου (46' Αλέξης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares