Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 17:30

Διακοπή στο Αλμυρός-Αρης Πετρουπολης - Καταγγελίες για χτύπημα φιλάθλου σε παίκτη των φιλοξενούμενων

Διεκόπη οριστικά το ματς του Αλμυρου με τον Άρη Πετρουπολης. Το σκορ ενώ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων ο διαιτητής του αγώνα , Τραϊφορος διέκοψε το ματς όταν τη στιγμή της μείωσης του σκορ από τους φιλοξενούμενους όταν ο ποδοσφαιριστης της φιλοξενούμενης ομάδας , Μεναι βρέθηκε στο έδαφος μετα από χτύπημα που δέχτηκε από φίλαθλο της γηπεδούχου ομαδας που βρέθηκε πάνω από τον παγκο του Άρη.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε η πλευρά των φιλοξενούμενων χτύπημα δέχτηκε και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθροκιτρινων, Θεμης Τζεμης.

Ο νεαρός αμυντικός μάλιστα όντας σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βενιζέλειο αισθανόμενος πόνους και ζαλάδες, ενώ, δεν αποκλείεται να παραμείνει για να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις τη σημερινή ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής, Τραϊφόρος (ΣΔ Πειραιά) μαζί με την ομάδα του Αλμυρου βγήκαν στο γήπεδο μετά από μισή ώρα προκειμένου να συνεχιστεί το ματς όμως η ομάδα του Άρη και συγκεκριμένα τα μέλη της όντας σοκαρισμένα από τα γεγονότα δεν ήταν σε θέση να πράξουν κάτι ανάλογο.

Πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares