Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 21:06

Σπουδαία νίκη για την Επισκοπή κόντρα στον ΠΟ Ατσαλένιου

Πολύτιμο «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή της η Επισκοπή και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής η ομάδα του Μ. Στεφανίδη λύγισε με 2-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου, ο οποίος δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του μετά από τρεις επιτυχημένες εξόδους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως ο Δωματάς εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Χαρίτο στο 32ο λεπτό. Η Επισκοπή ευτύχησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 72ο λεπτό χάρη σε προσπάθεια του Κάμερον από κοντά και μετά από σουτ του Δημητρακούδη που κατέληξε στο δοκάρι με τη... συνδρομή του Αμπατζή (1-0). Στο 84' ο Μίχος έφυγε στην αντεπίθεση και μετά από συνεργασία με τον Λίμα πλάσαρε για το 2-0, ενώ στο 95' ο Ικεότσα μείωσε με προσωπική ενέργεια και πλασέ για το τελικό 2-1.

Χαμ. Πέν.: 32' Δωματάς (άουτ, το κέρδισε ο ίδιος από τον Χαρίτο)

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Σιγανός-Θεοδοσάκης (Λασιθίου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος, Τραϊτοράκης (66' Λίμα), Μίχος, Μεργέμογλου, Δωματάς (80' Μέτα), Κοναγκάγια (63' Σουρνάκης), Δημητρακούδης, Πάτας, Κεφαλάς, Κάμερον
ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Αμπατζής, Νάτος, Ζέλιος, Λουμπάκης, Μέμος (59' Γιακουμάκης), Χατζηανδρέου (58' Κερμενίδης), Καϊμακαμούδης, Νύκταρης (76' Μπέης), Βοργιάς (59' Δαμιανάκης), Χαρίτος (76' Ψαράς), Ικεότσα.

Πηγή: soccerlive.gr 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares