Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 21:36

Ο Άρης Πετρούπολης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης Πετρούπολης δίνοντας συνέχεια στις υψηλές πτήσεις στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής μετά από 15 αγωνιστικές.

Οι ερυθροκιτρινοι υποδέχθηκαν στο γήπεδο Αλκυών την Αγία Παρασκευή και επιβλήθηκαν με 3-1, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας του φιλάθλους τους, που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου.

Μόλις στο 12' λεπτό ο Γιώργος Κρητικός επωφελήθηκε από την αναμπουμπούλα που σημειώθηκε στην άμυνα της Αγίας Παρασκευής και με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 34' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Στέλιος Κρητικός δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στους Πετρουπολιώτες.

Το επιθετικό κρεσέντο των 'ερυθροκίτρινων' ολοκληρώθηκε στο 44' όταν ο Στελιος Κρητικός με σουτ έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στην επανάληψη και έχοντας το ευρύ 3-0 ως προίκα ο Άρης διαχειρίστηκε άψογα το ματς, με τους μελανόλευκους να μειώνουν με πέναλτι του Καραγιάννη στο 60' μετά από ανατροπή του Μενάι στον Μούζο.

Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας) με βοηθούς τους Καρακελέ και Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Καρδάμης (65' Παλτόγλου), Κορώνης (72' Τσερκώνης), Μενάι, Κρητικός Γ., Φαρμάκης, Θεοχάρης (25' Ναζεράι), Ρέτσος Χρ., Κρητικός Στ. (46' Ρέτσος Κ.), Μουστάκης, Θεοδωρακόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας) Αραμπατζής (46' Πανούσης), Καστανιώτης, Μπάκος, Μιχαηλίδης, Πρίφτι, Μυτάκης, Δημητρούλας, Κατίδης (31' λ.τρ. Κόρτσαμ), Μούζος, Κουτσουπιάς (57' Κυριζάκης), Καραγιάννης (77' Αναγνωστόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares