Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 13:19

Η Κόρινθος πέρασε από το Κρανίδι και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή

Μεγάλη... ωφελημένη της 15ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ήταν η Κόρινθος, η οποία θα κάνει Χριστούγεννα από την κορυφή της κατάταξης, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα παιχνίδια της αγωνιστικής της Τετάρτης (20/12).

Η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι πέρασε με επιτυχία από το Κρανίδι, όπου επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕ Ερμιονίδας και ξέφυγε στο +3 από τις υπόλοιπες ομάδες. Από την άλλη, η «Ένωση» υπέστη άλλη μία εντός έδρας ήττα και είδε το έργο της για παραμονή στην Κατηγορία να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η «Μπάρτσα» ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, χάρη σε κεφαλιά του Καλούση μετά από κόρνερ του Δερμιτζάκη (0-1). Στο 64' ο Ζαχαράκης αξιοποίησε γύρισμα του Δερμιτζάκη και με σουτ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 92' ο Τσέλιος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Σερεβέτας-Γαλάνης (Αθηνών)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Κορακιανίτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Πορφυρόπουλος, Λαλόρ (46' Καραφιλάι), Δρόσος, Ψύχας (78' Καράι), Τάσιος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης (83' Πατελάκης), Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπανικολάου (83' Τσέλιος), Χαλάτσης, Ζαχαράκης (87' Χαρτσιάς), Δερμιτζάκης (69' Συρεγγέλας), Νικολάου, Ροχάνο (69' Μερκούρη).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares