Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 15:00

«Υπέκυψε» στη Ρόδο η Μαρκό

Μετά από οκτώ αγωνιστικές μακριά από ήττα η Μαρκό υπέκυψε στη Ρόδο για τη 16η αγωνιστική και θα πάει στις γιορτές με... γλυκόπικρη γεύση.

Η ομάδα του Μαρκόπουλου έχασε με 1-0 από την ΑΕΡ Αφάντου, που από την πλευρά της επιβεβαίωσε για ακόμη μία αγωνιστική πως... βαδίζει σε καλό δρόμο και σε σταθερά ανοδική πορεία στον 3ο όμιλο. Όσον αφορά στους πράσινους, επρόκειτο για την πρώτη τους ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ν. Μπαδήμας την τεχνική ηγεσία.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 43ο λεπτό από τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Αποστολίδη και με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Κυριτσά (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι πάλεψαν για την ισοφάριση, είχαν και κάποιες καλές στιγμές για να την πετύχουν, όμως οι όποιες προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες.

Διαιτητές: Γουρέλης, Τζέλος-Τράντας (Αθηνών)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Νόνης, Κορλός (72' Φερεντίνος), Παναγιωτόπουλος, Στοΐνοβιτς, Αποστολίδης (86' Αντωνίου), Σουλάι, Κουτσιανικούλης (86' Κιοσέογλου), Ζέλεφ, Γκέτσι, Χατζησάββας (56' Λαθούρης)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Κυριτσάς, Λαμπρόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ριτσοτάκης (72' Γκίνι), Παυλίδης, Μεγαρίτης, Φρέρης (65' Πίκουλας), Μωραΐτάκης, Σάμιος, Σταματής, Πατσέκο (46' Γιαννιτσάνης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares