Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:09

Γιορτές στην κορυφή για τον Πανιώνιο

Τη 13η νίκη του σε 16 αγωνιστικές πέτυχε σήμερα (20/12) το απόγευμα ο Πανιώνιος και παρέμεινε στο +5 από τον Εθνικό Πειραιά, στην κορυφή της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκε στο στάδιο της Ν. Σμύρνης την Επισκοπή, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0, φτάνοντας στα γκολ της επικράτησης στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι κυανέρυθροι ήταν υποτονικοί, βγάζοντας λίγες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο 26ο λεπτό ο Γροντής έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Ψαρράς στην αριστερή του γωνία απέκρουσε, στο 31' ο Γλυνός σούταρε άστοχα και στο επόμενο λεπτό (32') ο Ιγνατίδης είδε την μπάλα να περνάει άουτ στο σουτ που επιχείρησε. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κάμερον βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σκαφίδα από πλάγια θέση μετά από κάθερη πάσα του Πάτα, όμως το δυνατό πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα. Αφού πρώτα προειδοποίησαν με σουτ του Ιγνατίδη που αποκρούστηκε από τα σώματα και του Γροντή που απέκρουσε ο Ψαρράς, στο 52ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεμιστού από τον Χάιδο. Ο Γροντής ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0. Στη συνέχεια, οι Ρεθυμνιώτες πήραν χώρο στο γήπεδο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ισοφάρισης, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις. Από την άλλη, ο Ιστορικός «κλείδωσε» τη νίκη του στο 81ο λεπτό με γκολ του Μπρέγκου με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Στούπη σε αντεπίθεση.

Διαιτητές: Ζέστας Σηφάκης-Τέσσης (Πειραιώς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (82' Ξυγκόρος), Ποτουρίδης, Καλύβας, Παυλάκης, Μπρέγκου, Πότσι, Γροντής (90' Ζούλιας), Γλυνός (46' Στούπης), Χριστόπουλος (46' Γεμιστός), Ιγνατίδης (82' Φερεκίδης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος (78' Τζωρτζινάκης), Μίχος, Δωματάς, Κοναγκάγια (71' Μέτα), Λίμα, Δημητρακούδης, Πάτας, Μερμέρογλου (64' Σουρνάκης), Κεφαλάς, Κάμερον.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares