Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 22:18

Έπιασε θέση στην τετράδα η Θύελλα Ραφήνας

Έπιασε θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης η Θύελλα Ραφήνας, κλείνοντας με τον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2023.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη υποδέχθηκε στο γήπεδο «Π. Σκούφος» τον αξιόμαχο ΑΟ Πυλίου, του οποίου επικράτησε δύσκολα με 2-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο τελευταίο ημίωρο.

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο μέρος, οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν το προβάδισμα στο 51ο λεπτό με «τσίμπημα» της μπάλας από τον Γούλα έπειτα από κάθετη πάσα του Γκούμα (1-0). Στο επόμενο λεπτό οι νησιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Κότζα με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Στο 57' ο Συντιχάκης υπέπεσε σε πέναλτι, σταματώντας άθελά του την μπάλα με το χέρι. Μάλιστα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Χίσο εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα στο 59' για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να διεκδικούν κάτι από το παιχνίδι, έχοντας και δεύτερο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χατζηβασίλη στο 80'. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση ζήτησαν πέναλτι σε διεκδίκηση του Κότζα με τον Φλωρό στη συνέχεια της φάσης.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Σερεβέτας-Παπαηλίας (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Τσούκας, Ντάφλας, Γούλας (74' Αγγέλης), Μαρτίνος (90' Σαμάρκος), Κωτσάκης (84' Κοντογιάννης), Χίσο (90' Ντολλανι), Γκούμας (74' Σουλτανίδης)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος (70' Χατζηνοκολάου), Μπριλάκης (86' Λάντζιος), Πολύζος, Χατζηβασίλης, Τσιτσεκίδης, Βουκομάνοβιτς (86' Τσατσακλας), Σχουλλης (86' Αλεξούδης), Κότζα, Αλομπισατ (46' Δρόσος)

Πηγή: soocerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares