Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:00

Συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο Νέρες ο Φωστήρας

Στην προσπάθεια του Φωστήρα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα συμβάλει και ο Ντιέγκο Νέρες.

Ο Βραζιλιάνος άσος ήρθε σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους και θα αποτελέσει επιλογή για τον Κώστα Ψυρόπουλο στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας. Μέχρι πρότινος άνηκε στην ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων όπου αγωνίστηκε σε 7 ματς.

Την περασμένη σεζόν ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ασπρόπυργου στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ, ενώ σε εκείνο της Γ' Εθνικής μετρά 31 συμμετοχές και 2 γκολ με Αχαρναϊκό, Αστέρα Βλαχιώτη και Καραβά. Σε εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί, επίσης, με τις φανέλες του Απόλλωνα Ευπαλίου και της ΑΕ Ερμιονίδας. Η ενημέρωση της νέας του ομάδας αναφέρει:

«Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Diego Neres συμφώνησε σε όλα με τηνδιοίκηση του Φωστήρα και θα φοράει για έναν χρόνο τα κιτρινόμαυρα. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που θα αποτελεί ένα ακόμη πολύτιμο 'εργαλείο' στην ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου, πραγματοποιεί ήδη την πρώτη του προπόνηση με τον Φωστήρα. Καλωσορίζουμε τον Diego στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμστε να έχει υγεία για να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares