Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 19:28

Νίκη-ανάσα ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά

Νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στις θέσεις της σωτηρίας πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης στην τελευταία «στροφή» του πρώτου γύρου και στην πρώτη υποχρέωση για το 2024.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο η «ελαφρά ταξιαρχία» πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ρέντη, όπου επικράτησε δύσκολα με 1-0 απέναντι στον αξιόμαχο Ατρόμητο Πειραιά των πολλών προβλημάτων! Το «χρυσό» γκολ για τους κυανόλευκους του Ρ. Γκόμεζ σημείωσε στο 71ο λεπτό ο Καραγκούνης, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας και την προώθησε στα δίχτυα αφού προσπέρασε και τον γκολκίπερ Καπατσώρη, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ το οποίο δεν υπέδειξε ο πρώτος βοηθός Πλάκας. Θα πρέπει να αναφερθεί, επίσης, ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου «φωνάζουν» και για μία φάση που καταγράφηκε στο 40' και στην οποία ζήτησαν πέναλτι, ισχυριζόμενοι πως η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου από την εκτέλεση φάουλ του Χοτζάι.

Διαιτητές: Λάμπρου, Πλάκας-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Καπατσώρης, Ρηγόπουλος, Τσάκωνας (80' Κογιός), Δούμουρας, Κοζάκης, Αποστόλου, Παπασταύρου (70' Κωτσερίδης), Ζορμπάς (75' Λέλος), Αλεξανδράκης, Καφτηράνης (70' Τσάκα), Χοτζάι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Ρόδης, Πίκουλης (69' Σπαρτιάτης), Πιαστόπουλος, Σάλλα, Παπαχρονόπουλος, Καραγκούνης (81' Λαμάι), Τασιούλης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares