Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 20:07

Ανώτερος ο Άρης Πετρούπολης κόντρα στον ΑΟΑΝ

Μία εβδομάδα μετά την ήττα στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου ο Άρης Πετρούπολης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας μία νίκη η οποία τον διατηρεί στο γκρουπ των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στον 4ο όμιλο.

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Βλαχομήτρο η ομάδα του Κ. Βελιτζέλου επικράτησε με 2-1 του ΑΟΑΝ, μετουσιώνοντας την ανωτερότητά της σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης στο γήπεδο Αλκυών.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Βλαχομήτρος έκανε το πλασέ και ανάγκασε τον Ψιμόπουλο σε μεγάλη απόκρουση, ενώ στο 21' η μπάλα προσγειώθηκε στο πάνω μέρος του δοκαριού από την κεφαλιά του Σκεντεράι σε κόρνερ του Τσιλιγκίρη. Στο 25' η μπάλα έφυγε άουτ στο σουτ του Νοκάι από πλάγια θέση και δύο λεπτά μετά (27') οι ερυθροκίτρινοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε διαγώνιο σουτ του Βλαχομήτρου (1-0). Στο 29' ο Ψιμόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σε σουτ του Γκότοβου, ενώ στο 41' ο Φουκαράκης απείλησε με κεφαλιά σε σέντρα του Πήλιου, όπου η μπάλα έφυγε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ήταν το 54' όταν ο Τσουβαλτσίδης επιχείρησε τη σέντρα και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά σκόραρε ξανά για το 2-0. Έκτοτε ο ΑΟΑΝ έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι και το... βρήκε στο 70' με πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι από τον Γκότοβο και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρλίτος για το 2-1. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην «αντεπίθεσή» τους και ο Άρης έφτασε δίκαια στη νίκη.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουρκουνασιός (Πειραιώς)-Βάτος (Άρτας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (76' Γ. Κρητικός), Τσερκώνης (65' Μπαριαμπάς), Καρδάμης, Γκότοβος, Μενάι, Σκεντεράι (76' Φαρμάκης), Τσίτσαρης, Στ. Κρητικός, Τσιλιγκίρης (90' Θεοδωρακόπουλος), Βλαχομήτρος (90' Χ. Μουστάκης)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Ν. Μουστάκης (59' Δολαψάκης), Τσιλεδάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Μαρινάκης (59' Καρλίτος), Νοκάι, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης, Πήλιος (69' Μαρκάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares