Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 19:00

Επανήλθε στις νίκες μετά από καιρό ο Ερμής Ζωνιανών

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα και αλλεπάληλλα αρνητικά αποτελέσματα, ο ανανεωμένος Ερμής Ζωνιανών επέστρεψε σήμερα (14/1) στις νίκες και διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για διεκδίκηση της σωτηρίας.

Η ομάδα του Μ. Πίτσου επικράτησε με 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά, που δύσκολα θα αποφύγει έστω και την τελευταία θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου.

Στο 14ο λεπτό ο Κωστάκης κέρδισε πέναλτι από τον Λέλλο, ο Λίτσκας νικήθηκε από τον Καπατσώρη στην εκτέλεσή του, όμως ο... παθών που ακολούθησε τη φάση, δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη (1-0). Στο 26' ήταν η σειρά του Κεφαλούκου να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ρηγόπουλο, με τον Μπαμπουλάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-0 και στο 64' ο Λίτσκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπιμπάκης-Βασιλάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Γεμιστός (80' Ζερβός), Σαρρής (80' Διγενής), Άπιελ, Μπαμπουλάκης (46' Αυγουστάκης), Λίτσκας, Κεφαλούκος, Κωστάκης (68' Γρ. Χνάρης), Τουρνάκης, Παππάς, Οσβάλντο (61' Κοζορώνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αντώνης Καρπούζας): Καπατσώρης, Λέλλος, Μανούρης (65' Τάσης), Ρούστα, Κοζάκης, Αποστόλου, Τσάκα, Ρηγόπουλος, Καφτηράνης, Κοτσερίδης, Κογιός (80' Νικολούδης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares