Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 21:00

Νικηφόρο πέρασμα του Φωστήρα από την Αγία Παρασκευή

Με τον Χρ. Τσιμπόκα να δείχνει τον δρόμο προς τη νίκη σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Φωστήρας πέρασε με επιτυχία από την Αγία Παρασκευή και ενίσχυσε τη συγκομιδή του στον 4ο όμιλο, βελτιώνοντας παράλληλα τη θέση του στην κατάταξη.

Η ομάδα του Ταύρου επικράτησε με 2-1 της αποδυναμωμένης, πλην μαχητικής «Σάντα», με τον χαρισματικό φορ να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 42ο λεπτό κέρδισε πέναλτι από τον Δακτυλίδη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα, παρά την προσπάθεια του Αραμπατζή να αποκρούσει (0-1), ενώ στο 55' ο Τσιμπόκας «χτύπησε» πάλι, σκοράροντας με καρφωτή κεφαλιά μετά από ασίστ του Στεφάνοβιτς. Στο 60' ήρθε η μείωση του σκορ με σουτ του Μυτάκη (1-2), όμως μέσα σε ένα δίλεπτο οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να μείνουν στον αγωνιστικό χώρο με εννέα (!) ποδοσφαιριστές, βλέποντας τις ελπίδες τους για κάτι θετικό να ελαχιστοποιούνται! Στο 69ο λεπτό ο Αυλωνίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό (70') την ίδια τύχη είχε ο Μιχαηλίδης, με τη συγκεκριμένη αποβολή ωστόσο να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις της Αγ. Παρασκευής. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Δ. Κωνσταντόπουλου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε και, συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό όταν ο Μούζος αστόχησε με σουτ από καλή θέση.

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδας), Κωνσταντόπουλος-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Αυλωνίτης, Μπάκος (71' Κουρακλής), Κοντοές, Μιχαηλίδης, Μυτάκης (84' Γερονικολόπουλος), Μούζος, Στυλιανόπουλος (71' Μπουμπουλίμα), Κουτσουπιάς (75' Ζάχος), Δακτυλίδης, Καραγιάννης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Γάγγος, Μουκίδης (70' Κατσάρας), Κουτσούμπας (60' Γαϊτάνης), Δώδας (80' Καραμπάγιας), Τσιμπόκας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares