Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:25

Ο ΑΟ Πυλίου τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου αλλά «ανάσανε»

Τα βρήκε... σκούρα ο ΑΟ Πυλίου απέναντι στην ουραγό ΑΕ Μεσολογγίου, μπόρεσε όμως να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του και να πάρει «ανάσα» στη μάχη της σωτηρίας, στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-1, καταφέρνοντας να φτάσουν στη νίκη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Πυλί, όταν πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπαλαμπάνη έπειτα από εκτέλεση αράουτ του Χαλαζιά (0-1). Στο 25ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπριλάκης (1-1). Η παράβαση υποδείχθηκε σε χέρι του Μιχαλόπουλου από προβολή του Τζανουλίνου. Λίγο πριν την ανάπαυλα (44') οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με προσπάθεια του Δρόσου από κοντά μετά από κόρνερ του Μπρέμπου (2-1).

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Πυλίου διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα και έφτασε στη νίκη, υποβοηθούμενος και από το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 76', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σ. Κοκκώνης.

Διαιτητές: Τριγάζης, Αλεξόπουλος-Γαλάνης (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ, Μπρέμπος, Δρόσος (93' Κυπραίος), Λάντζιος, Μεντής, Χατζηνικολάου (78' Τσατσακλάς), Χατζηβασίλης (65' Καρακούσης)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Β. Κοκκώνης, Παναγιωτίδης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Βαρούχος (85' Νικολόπουλος), Χαλαζιάς, Σ. Κοκκώνης, Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares