Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 15:21

Σώθηκε στο τέλος ο Βύζας Μεγάρων στο Μαρκόπουλο

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής σήμερα (27/1) το απόγευμα, οι κιτρινόμαυροι απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου απέναντι στη Μαρκό, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις με «χρυσό» σκόρερ τον Ντυρμίσι! Από την άλλη, οι πράσινοι παρέμειναν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από νίκη, εντείνοντας τον προβληματισμό.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπουλγκουρίδης αιφνιδίασε και με σουτ έκανε το 0-1, με την ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Γιαννιτσάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παυλίδης (1-1). Στο 55' η Μαρκό κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Γιαννιτσάνης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πίνη! Τελικά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 68' με κεφαλιά του Ριτσοτάκη για το 2-1. Παρά το σοκ, ο Βύζας δεν το... έβαλε κάτω, αλλά έψαξε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 91' με σουτ του Ντυρμίσι (2-2)!

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Παπαηλίας-Τσάτσιος (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Κυριτσάς, Μωραϊτάκης (46' Ριτσοτάκης), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (78' Μεγαρίτης), Γιαννιτσάνης, Σάμιος (87' Κιούσης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Πίκουλας (70' Ντότης), Λαμπρόπουλος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Λευτέρης Σταμέλος): Πίνης, Ρεσούλι (65' Κατίδης), Φουάσης, Μουσκάι, Δούμουρας, Ι. Καραγιάννης, Ρέππας (80' Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Σταφάι (46' Παππάς), Χατζάκος, Μπουλγκουρίδης (65' Ντυρμίσι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares