Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 18:05

Μεγάλο «διπλό» ο ΑΟ Υπάτου στον Άγ. Νικόλαο

Σαφείς αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη παίρνει ο ΑΟ Υπάτου, αποδεικνύοντας συνεχώς πως είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα!

Στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου το ελλιπέστατο σύνολο του Γ. Αντωνόπουλου πήρε σπουδαίο «τρίποντο», επικρατώντας με 1-0 του ΑΟΑΝ, που παραμένει σε δεινή θέση, μετά την αφαίρεση των έξι βαθμών από τη συγκομιδή του.

Το «χρυσό» γκολ για τους Βοιωτούς σημείωσε στο 36ο λεπτό ο Ποτουρίδης με δυνατό σουτ, σε μία φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι (0-1).

Στο 5ο λεπτό ο Σένκα είχε χάσει την πρώτη ευκαιρία για γκολ, όταν το σουτ που επιχείρησε απέρκουσε ο Χατζηγιαννάκης, ενώ δύο λεπτά μετά (7') ψηλά πάνω από τα δοκάρια πέρασε η μπάλα στο σουτ του Πήλιου. Στο 15' ο Μπούσης σούταρε πάνω από την εστία, για να φτάσουμε στο 36' όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Υπάτου δέχθηκε πίεση, όμως υπερασπίστηκε με επιτυχία τους βαθμούς. Στο 65' ο Αποστολόπουλος σούταρε και ανάγκασε τον Χατζηγιαννάκη σε απόκρουση με τις γροθιές, στο 67' η μπάλα άλλαξε πορεία σε συρτό φάουλ του Αποστολόπουλου, όμως ο γκολκίπερ απέκρουσε ξανά, στο 75' η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από την εστία σε σουτ του Νοκάι, ενώ στο 76' σε πλασέ του Ποτουρίδη, απέκρουσε ο Ψιμόπουλος.

Διαιτητές: Ζαφείρης, Ψαλιδάκης-Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης (59' Τσιλεδάκης), Καμαρά, Νοκάι (78' Μαρτσάκης), Φουκαράκης (78' Πλουσής), Κατσικοκέρης, Σένκα, Πήλιος (46' Αποστολόπουλος)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροκάκης, Γκίνο, Γλυνός (80' Ντρούγκας), Αλμπάνης, Μπούσης, Ποτουρίδης, Αρμένης, Βαλμάς, Σταγάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares