Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 12:53

Γ' Εθνική - 4ος όμιλος: Δικαίωση για Αλμυρό, «βαριά» τιμωρία για τον Άρη Πετρούπολης!

Νέα δεδομένα έχουν διαμορφωθεί, πλέον, στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αλλάζουν την εικόνα τόσο στις υψηλές θέσεις της κατάταξης, όσο και σε εκείνες πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την ένσταση του Άρη, αναφορικά με την αναμέτρηση της 6ης Δεκεμβρίου στο Γάζι Ηρακλείου με τον Αλμυρό που είχε διακοπεί, καταδικάζοντας μάλιστα την ομάδα της Πετρούπολης σε «βαριά» τιμωρία! Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηρακλείου παίρνει τους βαθμούς της νίκης με σκορ 3-0 και από την άλλη στον Άρη επιβάλλεται απώλεια του αγώνα, αφαίρεση 5 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της φετινής σεζόν, επιπλέον αφαίρεση 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το «στρατόπεδο» του Άρη Πετρούπολης, θα κατατεθεί έφεση εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης. Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου 'Α.Σ. Άρης Πετρούπολης' κατά του σωματείου 'Αλμυρός'
Αποφαίνεται, κατά πλειοψηφία, ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των σωματείων «Αλμυρός» και 'Άρης Πετρούπολης', που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 06.12.2023 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου 'Άρης Πετρούπολης'.
Αποφαίνεται ότι στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από τον Αλμυρό.
Επιβάλλει σε βάρος του Άρη Πετρούπολης συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ και ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Επιβάλλει στο σωματείο 'Αλμυρός' συνολική χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ.
Αποφαίνεται ότι ο Άρης Πετρούπολης και ο εκπρόσωπός του, Τζεμής Θεμιστοκλής δεν τέλεσαν το πειθαρχικό παράπτωμα των άρθρων 10 παρ. 1 περ. β Ι του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 2 του Π.Κ.»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares