Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 15:00

Η θέση του Άρη Πετρούπολης μετά την απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ

Η θέση του Άρη μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στον αγώνα με τον Αλμυρό

Το γήπεδο έχει πάρει φωτιά, η κερκίδα ετοιμάζεται να καταρρεύσει, κάποιοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν για το κίνδυνο αλλά η φωνή τους χάνεται μέσα στις κραυγές του φανατισμένου πλήθους
Όλα αυτά παίρνουν σάρκα και οστά σε μια χώρα όπου ο αθλητισμός έχει γυρίσει πολλά χρόνια πίσω λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων βίας και οι υπεύθυνοι δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο δεν θα πάει ποτέ μπροστά στη χώρα μας.
Σήμερα (1/2/2024) επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας το... παραπάνω αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να δικαιώσει τον Αλμυρό για τα γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στο παιχνίδι που (δεν) πραγματοποιήθηκε στις 6/12.
Μια απόφαση που δείχνει ακράδαντα την πρόθεση των υπεύθυνων να επικροτήσουν την βία και όχι την δικαιοσύνη.
Μια απόφαση που δείχνει ότι το ποδόσφαιρο μας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και το... καράβι οδηγείται στα... βράχια.
Οι υπεύθυνοι φροντίζουν να διατηρούν το άθλημα σε χαμηλά επίπεδα, αφού καταλάβαμε όλοι μας αυτή τη φορά, ότι εφόσον δεν έχεις βίντεο να αποδείξεις τον τραμπουκισμό, τη βία και τα βαύνασα χτυπήματα πάνω από εξέδρες, όχι απλά δεν δικαιώνεσαι αλλά τιμωρείσαι με ΒΑΡΙΑ και ΕΞΟΝΤΩΝΤΙΚΗ πονή.
Και ενώ το προηγουμενο διάστημα λοιπόν η βία έχει περικυκλώσει το ποδόσφαιρο και οι τιμωρίες είναι βαριές για τους ένοχους, αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι κλείνουν τα μάτια και προχωρούν σε μια απόφαση που προκαλεί θλίψη.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares