Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 17:00

«Τσίμπησε» βαθμό ο Ερμής Ζωνιανών με τον Αλμυρό

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ερμής Ζωνιανών, όμως ισάριθμες ισοφάρισε και, έτσι, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, στην εξ αναβολής αναμέτρησή του με τον Αλμυρό για την 20η αγωνιστική.

Έτσι, οι πράσινοι πλησίασαν λίγο ακόμα προς τις θέσεις της σωτηρίας στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Σαρρής, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα από το 13ο λεπτό χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κέρη (0-1), με τον Σαρρή να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 44' με μονοκόμματο σουτ. Στο 59' ο Αλμυρός πήρε ξανά «κεφάλι» στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καστελλιανάκη, το οποίο υποδείχθηκε έπειτα από μαρκάρισμα του Κωστάκη στον Παπαδομιχελάκη, ωστόσο ένα λεπτό πριν την εκπνοή (89') ο Σαρρής εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και άλλαξε πορεία, για να «αναπαυτεί» στα δίχτυα της εστίας του Αγαπάκη.

Διαιτητές: Βράγκου, Μαυρεδάκης-Τίκας (Χανίων)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Ρουμπάκης, Σαρρής, Άριελ, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Βαταμίδης, Κωστάκης, Παππάς, Οσβάλντο, Αυγουστάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Σουρνάκης, Καστελλιανάκης (63' Πιερτζιάκομι), Τουργαΐδης (80' Νικολακάκης), Γιαλούσης, Κοιλιάρας, Νγκουέμ, Κέρη, Χανιωτάκης, Ρέγες.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares