Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 19:45

Ο Αλμυρός «γκρέμισε» το αήττητο του Εθνικού

Ο Αλμυρός επικράτησε στο γήπεδο του Μοσχάτου με 2-0 απέναντι στον Εθνικό, που είδε την απόσταση με την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανιώνιο να αυξάνει στους δέκα βαθμούς.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και έφτασαν δικαίως στην επικράτηση, με κορυφαίο τον Λεόν Πιερτζιάκομι ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι Πειραιώτες απείλησαν με κεφαλιά του Γεωργούση, όπου η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία, ενώ στο 23' η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το σουτ του Τουργαΐδη. Τρία λεπτά αργότερα (26') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πιερτζιακόμι πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Γ. Παπαγγελή σε σουτ του Κέρη και από κοντά σκόραρε για το 0-1! Στο 36' ο Εθνικός «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν μετά από εξ επαφής κεφαλιά του Τσατσαρή ο Χανιωτάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ! Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Χανιωτάκης απέκρουσε ξανά στην κεφαλιά πάλι του Τσατσαρή, κρατώντας το 0-1! Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τουργαΐδης προσπέρασε τον Γ. Παπαγγελή, όμως από πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 54', ο Αλμυρός έφτασε σε δεύτερο γκολ, πάλι με τον Πιερτζιακόμι, ο οποίος σκόραρε με σουτ αυτή τη φορά μετά από πάσα του Τουργαΐδη (0-2). Έξι λεπτά μετά (60') ο Εθνικός πλησίασε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ που επιχείρησε ο Μακρυγιάννης. Στη συνέχεια οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και έφτασαν στο «τρίποντο». Σε μία από τις τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης, στο 90', ο Χανιωτάκης μπλόκαρε στο σουτ του Σεκούμπα.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα (16' λ.τρ. Γ. Παπαγγελής), Β. Παπαγγελής (46' Κυριαζής), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (46' Χρούστινετς), Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Σκεντεράι, Γεωργούσης (73' Βαλαβανόπουλος), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (46' Σεκούμπα)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Κοντογιάννης, Πιερτζιακόμι (76' Κοιλιάρας), Χαντί (78' Καστελλιανάκης), Τουργαΐδης (63' λ.τρ. Ρέγες), Γιαλούσης, Σουρνάκης (78' Βουιδάσκης), Κέρη, Πατηνιώτης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares