Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:50

Σπουδαίο διπλό η Κόρινθος στη Βάρη

Εξαιρετικά αντανακλαστικά στα πιο δύσκολα παιχνίδια δείχνει η Κόρινθος και πείθει πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Η ομάδα του Α. Μπαρμπουλούτσι πέρασε χωρίς απώλειες από το δημοτικό στάδιο Βάρης, όπου επιβλήθηκε με 2-0 του τοπικού Αστέρα. Έτσι, κατάφερε να διατηρηθεί στο +4 από τη Ρόδο, στην κορυφή της κατάταξης, μετά από 22 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κάποιες καλές στιγμές να προηγηθούν στο σκορ, με αποκορύφωμα τη φάση όπου ο Διασσινός κράτησε το «μηδέν» σε προσπάθεια του Ψυχογυιού. Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο και έφτασαν στο «τρίποντο». Αφού πρώτα προειδοποίησε ο Παπουλής με σουτ στο δοκάρι στο 55', δέκα λεπτά μετά (65') ο Γκουντρουμπής άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από σέντρα του Παπαχρήστου (0-1). Στο 74' ο Ζαχαράκης δέχθηκε την κάθετη πάσα του Μερκούρη και αφού ντρίμπλαρε και τον Μαρινάκη πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Χρονάς, Κακαφώνης-Ζούλης (Αχαΐας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Ντιαγνέ (69' Ντουνιάς), Ντούνης (94' Μαγγανάς), Χριστίνης (84' Μπάκας), Ψυχογυιός (69' Μπελαβράκης), Ντούλιας (88' Καλύβας), Μάγγος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος (46' Παπουλής), Αναστασόπουλος (88' Κουιμελής), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (66' Μερκούρη), Γκίκα, Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο (56' Ζαχαράκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares