Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:52

Νίκη «ανάσα» ο Ιάλυσος κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας

Πολύτιμη νίκη για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους, πήρε ο Ιάλυσος, ο οποίος βρίσκεται πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Π. Σπάρταλη λύγισε με 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας στο Οικονομίδειο στάδιο, έπειτα από ένα «κλειστό» ματς, με λίγες φάσεις και αρκετό πάθος για το αποτέλεσμα. Την πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο παιχνίδι τη δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 19ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Κοντογιάννη, ο Χίσο έκανε το πλασέ και ο Τσιγάρος απέκρουσε σωτήρια. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 40ο λεπτό, όταν ο Χατζησάββας εκτέλεσε φάουλ προς την εστία, η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Κούμη για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «λιγνιτωρύχοι» δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και, έτσι, υποχρεώθηκαν σε ήττα ξανά μετά από τρεις μήνες!

Διαιτητές: Καπίρης (Αθηνών), Καραγιάννης-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (71' λ.τρ. Τερζίου), Χότζα, Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Εμπουμπά, Χατζησάββας (80' Χατζηνικόλας), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης (87' Ραπάι)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Φύτρος, Φλώρος (55' Παρασκευόπουλος), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (83' Ντολλάνι), Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Αγγελής (67' Σάνι), Γκούμας, Χίσο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares